Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
    Ако искаш да мина да е изтрия, та кат дойдеш да си е девствено монахинчето.........

На снимките изглежда добре, ако ти е в бюджета си заслужава да се види!
    Благодаря колега, харесах и още една обява от Пловдив, така че утре ще ги прозвъня и събота ще се разходя да ги погледна ... Днес ми дойде кабелчето за диагностика, така че утре вечер ще се уча на 47-цата
    Last edited by nastybg; d.m.y г., 11:31.
    ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Здрасти на всички колеги , след около 10 дена смятам да взимам и аз Алфа 147 , но напоследък много лоши мнения чета за тази марка но като цяло и другите ми харесани моделчета пак чета лоши мнения ( Пежо 206 и Ауди А3 ) . Виждам и по улиците и по обявите , че е доста разпространена вече . Та ако може някой горд собственик да ми каже верно ли е това , че колата прекарва по толкова много време в сервизите и тн . И най - вече пиша да ми кажете с кой двигател е най-добре да взема ? А и ако имате наблюдения над някой по добри обяви в и около Пловдив , че вече съм ангажирал майстор да ме придружи при покупката но все пак ще е добре да знаем от къде да започнем огледите . Мерси предварително за отговорите

Comment

• Първоначално публикувано от Coutinho Покажи съобщение
        Здрасти на всички колеги , след около 10 дена смятам да взимам и аз Алфа 147 , но напоследък много лоши мнения чета за тази марка но като цяло и другите ми харесани моделчета пак чета лоши мнения ( Пежо 206 и Ауди А3 ) . Виждам и по улиците и по обявите , че е доста разпространена вече . Та ако може някой горд собственик да ми каже верно ли е това , че колата прекарва по толкова много време в сервизите и тн . И най - вече пиша да ми кажете с кой двигател е най-добре да взема ? А и ако имате наблюдения над някой по добри обяви в и около Пловдив , че вече съм ангажирал майстор да ме придружи при покупката но все пак ще е добре да знаем от къде да започнем огледите . Мерси предварително за отговорите
        Лоши, лоши, колко да са лоши.......
        Щом си имаш доверен майстор, значи няма от какво да се притесняваш!
        1.9 JTD 115кс.
        Успех!
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

• Здравейте колеги. Искам да се обърна към вас за мнение относно алфа 156 1.9 жтд. Търся си алфа вече доста време, но не мога да попадна на подходяща. Или е ударена или е разбита ходовата част. Мисля да ходя до София да видя една алфа,но преди това ако може някой да си даде мнението за тази алфа.
          http://www.cars.bg/u1005343
          И ако може да ми кажете дали да се тревожа,че постоянно трябва да се сменат тампони по окачването. Много благодаря предварително моля помогнете ми,защото се отчайвам вече,а много искам такава алфа!

Comment

• Първоначално публикувано от radoslav rangelov Покажи съобщение
            Здравейте колеги. Искам да се обърна към вас за мнение относно алфа 156 1.9 жтд. Търся си алфа вече доста време, но не мога да попадна на подходяща. Или е ударена или е разбита ходовата част. Мисля да ходя до София да видя една алфа,но преди това ако може някой да си даде мнението за тази алфа.
            http://www.cars.bg/u1005343
            И ако може да ми кажете дали да се тревожа,че постоянно трябва да се сменат тампони по окачването. Много благодаря предварително моля помогнете ми,защото се отчайвам вече,а много искам такава алфа!
            Колата се продава и във форума: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=77445

Въпреки това е нов внос - трудно ще намериш такава, чието окачване да не е за подмяна - на доста годинки станаха колите и при нашия пътен релеф е неизбежно. Може в темата за цени на ремонти и части да се ориентираш кое-колко.

Моят съвет е да търсиш регистрирана кола от човек - да, малко по-скъпи са, но ще имаш доста по-малко дертове с тях.
            Subaru Legacy 3.0R
            Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
            sigpic

Comment

• Здравейте,може ли някой запознат да ми помогне с мнение за тази хубавица тук ... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2h27v3 - влюбен съм до уши , и незнам защо , имам някакви необясними съмнения дали да се вземем . Благодаря предварително!
              Last edited by craf; d.m.y г., 23:23.
              Аlfa 147 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от craf Покажи съобщение
                Здравейте,може ли някой запознат да ми помогне с мнение за тази хубавица тук ... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2h27v3 - влюбен съм до уши , и незнам защо , имам някакви необясними съмнения дали да се вземем . Благодаря предварително!
                Ако обявата е реална, направо отивай и е купувай!!!
                sigpic
                GT- JTDm 150

Comment

Ако обявата е реална, направо отивай и е купувай!!!
                  това побутване ми трябваше - притеснява ме само цената ... малко евтиничка ми се вижда
                  Аlfa 147 2.0 TS

Comment

• еми щото е блъскана
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ....вече има инфо за дадената алфа....вътре била отврат.......затова и цената е такава.
                      Last edited by undy; d.m.y г., 20:26.
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Аlfa 147 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от craf Покажи съобщение
                          Стига блъска....ще счупиш нещо
                          Продължавай с огледите...

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            еми щото е блъскана
                            Щом е оправена, не виждам проблем....

Първоначално публикувано от craf Покажи съобщение
                            Аз бих отишъл да е видя!
                            Така като е гледам май е с всички екстри за модела......
                            sigpic
                            GT- JTDm 150

Comment

Щом е оправена, не виждам проблем....

Аз бих отишъл да е видя!
                              Така като е гледам май е с всички екстри за модела......
                              Ходил е днеска човек да я гледа......не става.

Comment

• Е к'во и има толкова на тая кола,че чак ми стана интересно?...
                                Цената е много добра. То е ясно, че за тия пари ще има нещо за оправяне.
                                Докато стигне цената на читава няма ли да стане такава?
                                Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                                Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Working...
                                X